Over ons

Vanuit een passie voor boeken is Jan Gelderman al in 1985 begonnen met het inkopen van boeken. Vervolgens werden deze thuis opgeslagen en – als de kans zich voordeed – verkocht op de vele boekenbeurzen van ons land. Drie jaar later werd de zolderopslag te klein en nam het echtpaar Gelderman de officiële stap naar een zogenaamd ‘gesloten antiquariaat’, dat wil zeggen: open op afspraak.

Uiteindelijk bleek de liefde voor boeken en de handel zo groot dat een winkelpand werd gehuurd. Niet veel later, in 2000, opende “Tweeërlei” de deuren van het huidige pand aan Doctor Langeveldplein in Sliedrecht. De naam Tweeërlei is een uiting van het assortiment van de boekhandel:

  • aan de ene kant spiksplinternieuwe boeken en,
  • aan de andere kant een zeer uitgebreide tweedehands collectie.

Tevens verkoopt Tweeërlei mooie kaarten.

Inmiddels zeer actief via de beschikbare onlinekanalen zou men een extra dimensie aan de naam kunnen toevoegen. Tweeërlei heeft in 2017 aan de ene kant een ambachtelijke fysieke boekhandel en aan de andere kant een rijk online aanbod.

Dichtbij de oorsprong gebleven koopt Tweeërlei nog altijd graag uw boeken in en is het ook nog regelmatig op boekenmarkten te vinden. Wij adviseren u daar graag en verwelkomen u ook met alle plezier in onze winkel en op onze website.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?