Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Set: Als de tijd opraakt

Verhorst, Steven

Prijs: € 53,85
Voorraad#stock_type# onbekend

Delen:
(Geen beoordelingen)
Artikelnummer : 301320
Auteur(s) : Verhorst, Steven
Onderwerp : Literaire roman, novelle
Reeks : Als de tijd opraakt
Categorie : Thrillers en Romans
Uitgever : ZijnBoek Uitgeverij
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw

Deel 1

Mark komt bijna om in een ernstig auto-ongeluk. Door verhalen die hij leest op internet en hoort van de verpleegkundigen wordt hij gedwongen om na te denken over zijn tot nu toe onsuccesvolle leven.

Natasja is een geslaagde binnenhuisarchitecte. Wanneer op een dag mensen om haar heen opeens verdwijnen, denkt ze direct te weten wat dit betekent. De kerk, die ze regelmatig bezoekt, had het af en toe over de Opname van gelovigen. Maar dat kon toch niet waar zijn? De ontdekkingen die ze doet, veranderen haar leven diepgaand en onomkeerbaar.

Dit boek gaat over ongeloof en angst, verlies en rouw en over spijt en onverschilligheid. Daar doorheen zijn mooie verhalen geweven over geluk en nieuw leven. Allemaal als gevolg van die ene dag. De dag dat de wereld veranderde.

Deel 2

De wereld is verenigd in tien zones die geleid worden door een charismatische man uit Zuid-Europa. Hij krijgt een kroon en daarmee veel macht, maar al snel gaat het fout.

Twee mysterieuze mannen beginnen in Jeruzalem Gods oordeel te prediken. Hun prediking heeft grote gevolgen voor zowel hun tegenstanders als hun aanhangers.

Natasja en Iris richten samen met Jesse een team op waarmee ze zichzelf en anderen proberen toe te rusten voor de gevolgen van de plagen die de wereld teisteren.

Deel 3

De tweede helft van de Grote Verdrukking is aangebroken. Het positieve getuigenis van de Twee Getuigen is er niet meer. De Antichrist krijgt alle ruimte om af te rekenen met de gelovigen in de wereld.

Het Team, dat zich inzet om Gods Woord te lezen en hun inzichten met zoveel mogelijk anderen te delen, wordt geschokt door de dood van enkele van haar leden. Volhouden is moeilijk.

Wanneer het einde van de zeven jaar in zicht komt, lijkt het erop dat de wereldregering wint.

Velden met een * zijn verplicht