Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

privacy statement

Privacyverklaring Boekhandel en Antiquariaat Tweeërlei
Uw privacy is voor Boekhandel en Antiquariaat Tweeërlei van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we op Boekhandel en Antiquariaat Tweeërlei allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.
Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Boekhandel en Antiquariaat Tweeërlei.

Distributie, logistiek en betaling
Om uw bestelling te kunnen bezorgen geven wij uw persoonlijke gegevens door aan onze distributie- en logistieke partners. Zij ontvangen daarvoor uw naam, adres en bestelnummer. Indien u gekozen hebt voor levering via een afhaalpunt ontvangen zij ook uw e-mailadres.
Voor de financiële afhandeling van uw bestelling ontvangen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres en factuuradres. Deze hebben wij nodig vanwege de koopovereenkomst die we met u afsluiten.
Met al deze partijen hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten, waarin is geregeld wat zij met de gegevens mogen doen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Behalve met de hierboven genoemde partners delen wij uw gegevens met enkele andere externe dienstverleners. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van onze dienstverlening. Ook met deze partijen hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten. Wij delen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor de opdracht aan deze partijen zoals bij digitale en financiële diensten. We verkopen uw persoonsgegevens niet aan derde partijen.
Behalve aan de eerder genoemde partners geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.
Wijzigingen in deze privacyverklaring
Bij nieuwe ontwikkelingen zullen wij, indien nodig, deze privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.
Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

U heeft de volgende rechten:
• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
• het laten corrigeren van fouten
• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
• intrekken van toestemming
• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. In Nederland kunt u zich wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).
Gegevens Identiteit
Boekhandel en Antiquariaat Tweeërlei
Doctor Langeveldplein 10
3361 HE Sliedrecht
KVK 77157524
email: info@2-erlei.nl
Tel: 0184 – 63 07 21